ja tänään teki mieli niin kovasti taas aasialaista ruokaa, että piti käydä viereiseen lähikauppaan kattoo mitä löytyis raaka-aineita, päädyimme sitten valmistamaan paistettua porsaanlihaa sipulilla ja hoisin kastikkeella, jasminriisin kera ja vietnamilaista kanasalaattia (Goi Ga), laiskuus iski enkä jaksanut käydä vähän kauempaa, aasialaisessa elintarvikekaupassa hakeen yrttejä, muutenhan olis ollut enemmän makua, mutta nyt jouduimme tyytyy näihin raaka-aineisiin mitä löytyikin. :)

eli valmistamiseen käytin tavallista porsaanlihan suikaleita (halutessaan voi käyttää myös naudanlihan suikaleita), sipuleita paljon, valkosipulia porkkanoita suikaleina, hoisin-kastiketta, soijakastiketta, thai kalakastiketta...

1313923853_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1313923873_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

kanasalaattiin kuului hienoksi suikaloitua kaalia, porkkanaa, sipulia, chiliä, kalakastiketta, viinietikkaa, sokeria, pakastekanaa (keitettynä moneksi tunniksi)

1313923893_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1313923960_img-d41d8cd98f00b204e9800998e